Het
vuur

aanwakkeren

Met trainingen van Lab 1538

Zelf aan de slag

Wil je zelf aan de slag met focus, vaart en frisse energie? Wil je bijvoorbeeld leren faciliteren? Wil je handiger worden in het maken van een Miro bord, een Obeya room of wil je zakelijk tekenen toepassen in je werk? Lab 1538 verzorgt trainingen om jou op weg te helpen en geeft je gereedschap om zelf aan de slag te gaan.

  • Hoe begeleid ik een online bijeenkomst?
  • Welke werkvormen kan ik (online) gebruiken?
  • Hoe gebruik ik Miro in mijn bijeenkomst?
  • Hoe kunnen we effectief besluiten nemen?
  • Welke visuele werkvormen kan ik toepassen?

Aanbod trainingen en workshops

Training

Faciliteren van online bijeenkomsten

Komen jouw online bijeenkomsten niet helemaal uit de verf? Voel je je misschien nog wat onzeker over het faciliteren in een online omgeving of heb je ruzie met de techniek? Maak je geen zorgen, ik begrijp jouw uitdagingen en kan je er bij helpen. Ik geloof dat je met de juiste begeleiding en tools in staat bent om succesvol online te werken. Ontdek hoe je jouw digitale faciliteervaardigheden kunt ontwikkelen, vergroot je zelfvertrouwen in het online faciliteren en maak jouw bijeenkomsten wél effectief en energiek.

Workshop

Inspiratieworkshop Zakelijk Tekenen

Ben je op zoek naar een krachtige manier om je boodschap helder over te brengen? Wil je leren hoe je complexe informatie kunt vereenvoudigen en tot de kern kunt komen? Wil je af van lange lappen tekst? Ontdek de wereld van zakelijk tekenen tijdens deze inspiratieworkshop! Creëer met simpele tekeningen een heldere weergave van complexe zaken en vang de aandacht van je publiek. In deze korte interactieve workshop ontdek je dat zakelijk tekenen geen kunstenaarstalent of buitengewone creativiteit vereist. Het is een praktische vaardigheid die iedereen kan leren.

Ervaring in de praktijk

Kennismaken? Of heb je vragen?

Bellen of mailen kan altijd. Ik kom graag bij je langs. Kom je hier heen? Dan zorg ik voor lekkers bij de koffie!


Op zoek naar inspiratie?

Op LinkedIn plaats ik regelmatig berichten over focus, vaart en frisse energie in organisaties.

Download het E-book
Focus, vaart & Frisse energie