Inspiratie workshop
zakelijk

tekenen

De kracht van visualisatie

Breng je boodschap tot leven met visuele kracht!

Wil jij jouw boodschap op een krachtige en heldere manier overbrengen? Wil je complexe informatie vereenvoudigen en beter tot de kern te komen? Wil je jouw communicatie transformeren van lange lappen tekst naar visuele pareltjes? Wil je de aandacht van je publiek erbij houden? Dan helpt de Inspiratieworkshop Zakelijk Tekenen je op weg! Deze interactieve en inspirerende sessie introduceert jou de vaardigheden en inzichten om zakelijk tekenen toe te passen in jouw werk.

Opzet van de Workshop

Tijdens de Inspiratieworkshop Zakelijk Tekenen laat ik je zien wat zakelijk tekenen is en kan betekenen. De workshop is ontworpen als een praktische en interactieve sessie van 2,5 uur. Je leert de essentiële basiselementen en technieken om simpele symbolen en iconen te gebruiken voor het visueel weergeven van ideeën, processen en concepten.

Inhoud van de training

De workshop gaat in op de waarde van tekenen in een zakelijke context. Je leert de basisprincipes en technieken die je nodig hebt. We bespreken hoe je complexe informatie kunt vereenvoudigen en tot de kern kunt komen. Daarnaast verkennen we diverse toepassingsmogelijkheden, zodat je zakelijk tekenen kunt integreren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Aanpak

Mijn aanpak is interactief, fris en praktijkgericht. Tijdens de workshop leg ik je de basis uit en ga jij lekker aan de slag met diverse oefeningen, zodat je het zakelijk tekenen al aardig in de vingers krijgt. Ik deel inspirerende voorbeelden en best practices om je te laten zien hoe zakelijk tekenen kan worden toegepast in verschillende zakelijke situaties.

Resultaten

Na het volgen van deze workshop heb je kennis gemaakt met de basis van zakelijk tekenen en ben je in staat om visuele elementen toe te passen in jouw werk, zodat je jouw boodschap helder en impactvol over kan brengen.

Praktisch

De workshop duurt 2,5 uur. Het wordt regelmatig gegeven op mijn workshoplocatie in Apeldoorn. De workshop kan ook op locatie van en op basis van de specifieke wensen jouw team of organisatie worden georganiseerd.

De kosten voor de inspiratieworkshop zijn €75,- incl. materiaal en een versnapering en excl. BTW. Neem voor de prijs en aanpak van een in-company workshop op maat even contact met mij op.

Vraag informatie aan


Veelgestelde vragen

LEEGLATEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik kan niet tekenen, kan ik dan wel meedoen aan de workshop zakelijk tekenen?

Zeker! Een van de mooie aspecten van zakelijk tekenen is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je tekenvaardigheden. Een veelvoorkomend misverstand is dat zakelijk tekenen vereist dat je een professionele tekenaar bent. Maar dat is absoluut niet het geval. Zakelijk tekenen draait om eenvoudige visuele technieken en basiselementen die iedereen kan leren. De workshop zakelijk tekenen is speciaal ontworpen om je te helpen ontdekken dat je wel degelijk kunt tekenen, zelfs als je denkt dat je het niet kunt. Het gaat niet om het maken van kunstwerken, maar om het visueel weergeven van ideeën en boodschappen op een heldere en begrijpelijke manier.

Ik ben niet erg creatief, kan ik nog steeds profiteren van zakelijk tekenen?

Zakelijk tekenen is niet alleen voor mensen met een buitengewoon creatief brein. Het draait vooral om het organiseren en structureren van je gedachten op een visuele manier. Zelfs als je denkt dat je niet zo creatief bent, zul je merken dat zakelijk tekenen je helpt om je ideeën beter te visualiseren en je boodschap effectiever over te brengen. Het is een waardevol instrument dat je helpt om helderheid en focus te creëren. Dus maak je geen zorgen als je denkt dat je niet erg creatief bent. Iedereen kan profiteren van zakelijk tekenen.

Hoe kan ik zakelijk tekenen in mijn drukke werkschema passen?

Zakelijk tekenen hoeft geen tijdrovende activiteit te zijn. De workshop zakelijk tekenen is ontworpen om je praktische technieken en methoden te leren die je efficiënt kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Het gaat erom om op een snelle en effectieve manier je ideeën visueel weer te geven, zodat je boodschap helder en beknopt overkomt. Soms gaat het tekenen zelfs sneller dan het schrijven van een uitgebreide tekst.

Is de workshop geschikt voor mijn specifieke werkveld?

De workshop is geschikt voor professionals uit diverse werkvelden, waaronder marketing, communicatie, training, projectmanagement en meer. De technieken die je leert zijn toepasbaar in verschillende zakelijke situaties.

Kan ik zakelijk tekenen na de workshop direct toepassen in mijn werk?

De workshop is praktijkgericht en stelt je in staat om de geleerde technieken direct toe te passen in jouw werk. De technieken die je leert zijn toepasbaar in verschillende zakelijke situaties en werkvelden. Het gaat wel om een inspiratieworkshop: je de basistechnieken en verschillende toepassingsmogelijkheden, waarmee je zelf van start kan. Als het je leuk en interessant lijkt kan je je daarna verder verdiepen.

Download het E-book
Focus, vaart & Frisse energie