Organisatieadvies

Aan de slag met het ontwikkelvraagstuk van jouw organisatie.

Je wilt vooruit met jouw organisatie. Maar waarheen eigenlijk? En hoe kom je daar? Wat zijn de eerste stappen? Hoe breng je focus, vaart en frisse energie in die ontwikkeling? Hoe betrek je de mensen erbij?

Ik begeleid je bij het begrijpen van het ontwikkelvraagstuk van jouw organisatie. Samen komen we tot de essentie: het doel wat je nastreeft en het vraagstuk dat daarbij centraal staat. We onderzoeken vervolgens welke stappen je kunt ondernemen om dit doel te bereiken. Dat vertalen we naar een concreet plan.

Hoe

De aanpak gaat uit van een helder doel dat we stap voor stap bereiken en is altijd ‘op maat’: samen kijken we wat er nodig is. Dat is een proces van vormgeven, uitvoeren, evalueren en bijsturen, totdat de puzzelstukken op hun plek vallen.

Aanpak

Waardegedreven

Wat wil je bereiken? Met deze vraag starten we. We kijken naar je doelstelling en de toegevoegde waarde die je wilt bieden. Het gaat dan om de toegevoegde waarde in de volle breedte: in geld, maar ook, of juist vooral, in de bijdrage aan jouw klanten, medewerkers, de maatschappij,…..

Op eigen kracht

De benodigde kennis is vaak al voldoende aanwezig in de organisatie. Ik geloof in eigenaarschap en daarmee in de eigen denk- en doekracht van jouw organisatie. Met mijn aanpak en een flinke dosis energie help ik de intelligentie, verbeeldingskracht en het probleemoplossend vermogen in jouw organisatie te activeren. Daarna kan je op eigen kracht weer verder.

Frisse blik

Een frisse blik maakt de analyse scherper, doelen helder en brengt meerdere oplossingsrichtingen in beeld. In mijn aanpak gebruik ik dan ook altijd werkvormen die uitdagen tot creativiteit en inspiratie. Liefdevolle én scherpe vragen en observaties maken daarbij altijd onderdeel uit van de aanpak.

Samen

Verbinding tussen mensen, en tussen mensen en het gezamenlijk doel is een belangrijke factor in mijn werk. Ik geniet van de interactie tussen mij en de organisatie, tussen de medewerkers onderling en van het gezamenlijk resultaat dat we uiteindelijk neerzetten. Ook als ondernemer zoek ik de samenwerking op. Daar waar nodig haak ik professionals uit mijn netwerk aan, zodat we samen de best passende dienstverlening kunnen neerzetten.

Testimonials

Hoe hebben anderen het ervaren

Raaf & Koekoek

“Als samenwerkingspartner van Lab1538 hebben we de klant echt samen meerwaarde geboden. Het is een genot om samen te werken met een collega die in staat is om, in het belang van de klant, te switchen tussen verschillende rollen, en daarbij ook een geweldige teamplayer is. Haar gedegen voorbereiding gaven mij de zekerheid dat we alle ruimte hadden om te doen wat nodig was. Klant blij, Maartje blij en ik blij.”

Contakt Consulting

“Ik ben heel blij dat Lab 1538 ons vorig jaar fantastisch goed begeleid heeft met een resultaat waar we nog dagelijks profijt van hebben!”

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in. Stel je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Bel

06 - 11 27 9506

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn
KvK-nummer 74004255

Telefoonnummer

06-11279506

Email

contact@lab1538.nl