Over Lab 1538

Gericht op ontwikkeling, door een combinatie van analytisch denken, creativiteit en menselijkheid toe te passen: dat ben ik.

Organisatieadviseur

Facilitator

Zakelijk illustrator

Meer dan 15 jaar ervaring

Samen maken wij jouw organisatie effectiever en plezierig om in te werken.

Gericht op ontwikkeling

Al van jongs af aan zie ik in alles de mogelijkheid tot verbetering. Kan het handiger, leuker en met beter resultaat: dan ga ik daar voor. Een glimlach en positieve energie is het eerste wat je bij mij tegenkomt en wat ik weet over te brengen op mijn omgeving.

Analytisch

Ik houd van overzicht en structuur en ben dan ook gék op lijstjes. Wanneer overzicht ontbreekt zorg ik dat het er komt. Met een technisch bedrijfskundige achtergrond en ervaring in het auditing vakgebied ben ik thuis in de ‘blauwe’ kant van organiseren.

Creativiteit

Mijn liefde voor creativiteit is minstens zo groot. Ik houd van experimenteren en speelsheid. Ik bekijk zaken graag vanuit een andere kant en help zo slimme en praktische oplossingen te verzinnen. Sinds ik in 2014 een opleiding in zakelijk tekenen volgde is het gebruik van beeld niet meer los te zien van mijn werk.

Menselijk

Organisaties helpen door samen uitdagingen aan te pakken, verbinding te maken, daar word ik blij van. Ook als ondernemer zoek ik de samenwerking op. Daar waar nodig haak ik professionals uit mijn netwerk aan, zodat we samen de best passende dienstverlening kunnen neerzetten.

“Succesvol zijn in een overvolle wereld gaat in feite niet over ‘meer’ produceren maar om minder doen, dingen beter doen, en met meer impact” – Tony Crabbe

Inspiratie

Ik haal inspiratie uit verandermanagement, ‘cyaan’ organiseren (zelforganisatie, waardegedreven en menselijk), en pas technieken toe vanuit onder andere procesanalyse, innovatie, systemisch denken, agile werken en diverse creatieve en visuele werkvormen.

Waar komt nu toch die naam vandaan?

Geboren met de achternaam Smit en getrouwd met Le Goff. Beide betekenen ‘smid’. Om mijn achternaam eer aan te doen heb ik gekozen om de metafoor van een smederij voort te zetten in mijn werk. IJzer moet je smeden als het heet is. Een gepaste uitdrukking wanneer het om organisatieontwikkeling gaat. Wist je dat 1538 graden Celsius het smeltpunt van ijzer is?

In een lab ga je actief aan de slag. Vaak experimenteel, om te onderzoeken wat werkt en wat niet. Stap voor stap. Dat is de aanpak die ik hanteer.

Giovanni Vierling

“Maartje is een zeer toegwijde professional. In de opdrachten waarin wij hebben samengewerkt heeft zij haar werk met veel verve, zeer nauwkeurig en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Maartje is een zeer prettige collega die net als ik van een goede stroopwafel en een goed gesprek onderweg naar de klant houdt.”

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in. Stel je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Bel

06 - 11 27 9506

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn
KvK-nummer 74004255

Telefoonnummer

06-11279506

Email

contact@lab1538.nl