Procesbegeleiding

Zorgen dat jouw bijeenkomst gesmeerd verloopt

Binnenkort staat een bijeenkomst voor jouw organisatie gepland. Je wilt natuurlijk dat deze goed verloopt. Je streeft naar impact: een sprankelende bijeenkomst met concreet resultaat. Maar hoe pak je dat aan? En als de bijeenkomst online plaatsvindt, hoe doe je dat dan?

Hoe

Met een goede voorbereiding zorg je dat het programma van je bijeenkomst aansluit bij je publiek. Met praktische technieken loopt de bijeenkomst gesmeerd. Met (creatieve) werkvormen kan je jouw bijeenkomst laten sprankelen en kom je beter ‘to the point’.

Lab 1538 ondersteunt door jouw bijeenkomst te faciliteren. Of het nu gaat om de ontwikkeling van de nieuwe organisatiestrategie, de heidag van je team, een netwerkevenement of de wekelijkse vergadering. Ik zorg voor focus, vaart en frisse energie in jouw bijeenkomst. Ook online. Wil je zelf leren hoe? Dan leer ik je dat.

Mogelijkheden

Voorbereiding en programma

Lab 1538 gelooft in een programma op maat. Samen kijken we wat de doelstelling van de bijeenkomst is, wie aan de bijeenkomst deelnemen en welk programma daar bij past.

Faciliteren

Laat je bijeenkomst door Lab 1538 faciliteren. Dan zorgt Lab 1538 voor het proces en kan jij je focussen op de inhoud. Ook behoefte aan inhoudelijke input? Afhankelijk van het onderwerp kan dat natuurlijk ook. Zie hiervoor ook ‘organisatieadvies’.

Online

Moe van het online vergaderen? Dat hoeft niet. Met de juiste technieken kan je ook online resultaat boeken én fris blijven. Lab 1538 heeft ruime ervaring met het opzetten en begeleiden van online bijeenkomsten.

Training

Wil je leren hoe je een bijeenkomst zelf faciliteert? Lab 1538 verzorgt trainingen om jou op weg te helpen en geeft je gereedschap om zelf aan de slag te gaan.

Testimonials

Hoe hebben anderen het ervaren

Raaf & Koekoek

“Als samenwerkingspartner van Lab1538 hebben we de klant echt samen meerwaarde geboden. Het is een genot om samen te werken met een collega die in staat is om, in het belang van de klant, te switchen tussen verschillende rollen, en daarbij ook een geweldige teamplayer is. Haar gedegen voorbereiding gaven mij de zekerheid dat we alle ruimte hadden om te doen wat nodig was. Klant blij, Maartje blij en ik blij.”

Contakt Consulting

“Ik ben heel blij dat Lab 1538 ons vorig jaar fantastisch goed begeleid heeft met een resultaat waar we nog dagelijks profijt van hebben!”

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in. Stel je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Bel

06 - 11 27 9506

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn
KvK-nummer 74004255

Telefoonnummer

06-11279506

Email

contact@lab1538.nl