Visualisatie

Breng jouw ideeën en inzichten over op jouw doelgroep.

Hoe breng je jouw boodschap krachtig over?

Met illustraties kom je tot de kern en gaat jouw boodschap leven.

Aanpak

Lab 1538 vat het vraagstuk visueel en verhalend voor je samen, in simpele iconen direct tijdens een bijeenkomst, of uitgebreider in een poster of andere presentatievorm. Mijn ervaring leert dat illustraties de boodschap duidelijker maken, het gesprek ondersteunen en het ‘werk’ gewoonweg leuker maken. Lab 1538 biedt het gereedschap voor een ijzersterke presentatie.

De basis van de illustraties is zwart-wit. Kleurgebruik is minimaal (en kan in je huisstijl) en is vooral gericht op het aanbrengen van accenten. De illustratie is van hoge kwaliteit, zodat je deze eventueel kunt laten drukken.

Mogelijkheden

IJzer - Losse iconen

Wil je laagdrempelig starten? Lab 1538 biedt je de grondstof waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik maak een aantal illustraties die, voor het onderwerp, kenmerkende elementen visualiseren. Het resultaat is een aantal losse iconen die je zelf in je werk kunt gebruiken.

Smidshamer - Complete visualisatie

Lab 1538 timmert een aansprekende presentatie in elkaar. Wij vertalen jouw (beleids)stuk of bijeenkomst naar een visualisatie. Afhankelijk van het onderwerp stemmen we de best passende vorm gezamenlijk vast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poster. Voorafgaand bespreken wij welke onderwerpen terug moeten komen op de visualisatie (denk aan titel, eventuele kernboodschap, namen, veel gebruikte terminologie etc.).

Aambeeld - Workshop 'Zelf leren doen'

Lab 1538 zorgt voor een stevige basis waar je op kunt bouwen. Hoe activeer je het creatieve brein? En hoe maak je een zakelijke illustratie? Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan tekenen! Met een paar simpele praktijkgerichte denk- en doe-technieken help ik je op weg. In deze training – op maat – leer je de basisprincipes van creatief denken en zakelijk illustreren.

Blaasbalg - Ik help je op weg

Lab 1538 smeedt het ijzer wanneer het heet is. Maar wat nu, als het vuur nog niet goed brandt? Heb je hulp nodig om de creativiteit wat op te laaien? Wil je samen sparren? Dat kan in de vorm van een strippenkaart die je per half uur vrij kunt inzetten. 

Testimonials

Hoe hebben anderen het ervaren

Triodos Investment Management

“Maartje heeft mij uitstekend geholpen met het visualiseren van de scope van onze juridische afdeling. Maartje is in staat om de kernboodschap zo te verbeelden dat deze aan kracht wint en effect heeft. De uitdrukking “een plaatje zegt meer dan 100 woorden” was hier zeker van toepassing. Maartje weet haar creatieve talent uitstekend te combineren met haar vaardigheden als consultant. Door het stellen van kritische vragen en het doorvragen op de kern van de boodschap heeft ze mij geholpen om scherpte en focus aan te brengen. Daardoor ontstond een visualisatie die een goede basis vormde voor interne discussie en inspiratie oplevert voor de toekomst.”

Gemeente Sittard-Geleen

“Wat is de tekening mooi geworden! De positieve energie is echt zichtbaar en voelbaar in de tekening.”

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in. Stel je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Bel

06 - 11 27 9506

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn
KvK-nummer 74004255

Telefoonnummer

06-11279506

Email

contact@lab1538.nl